897 Werder Bremen Tröja Lizett

604 Arsenal Fotbollströjor Sanora

Gäster på Regal Princess och Sky Princess kommer att kunna njuta av ‘Truly Touchless’ -upplevelser och personliga tjänster genom kryssningslinjens MedallionClass Experience, som stöder nya hälsoprotokoll.

P \u0026 amp; O meddelade igår att semester på nya fartyget Arvia, Kanarieöarna flyger / kryssningar och en 99-nattig världskryssning nu är till salu, åtföljd av lanseringsbokningserbjudanden, i P \u0026 amp; O Cruises nya vinterprogram 2022/2023 semester.

barcelona tröja

Ett erbjudande tillgängligt för invånare i Storbritannien, den kommande serien staycation-at-sea, som säljs den 13 april, kommer att innehålla två, tre och fyra nätters resvägar med totalt sex seglingar i augusti.

Från juli till september kommer MedallionClass -fartygen Regal Princess och Sky Princess att segla tur och retur från Southampton på natursköna kryssningar och resor med stopp i brittiska hamnar, med resplaner från tre till sju nätter.

Britannia kommer att erbjuda pauser på tre och fyra nätter och en sexnätter lång semester från och med den 27 juni 2021 till och med den 19 september 2021.

Princess Cruises har idag meddelat att de har lagt till Isle of Portland som en anlöpshamn till fyra resvägar för sina all inclusive Summer Seacations.

Semesterfirare kommer att erbjudas en första smak av segling på Scarlet Lady, som inkluderar, Michelin-inspirerade matupplevelser, lyxiga spabehandlingar, obegränsade träningskurser, underhållning med lokala brittiska talanger och naturligtvis en seglingsupplevelse endast för vuxna.

Virgin Voyages meddelade idag sina planer på att segla från Portsmouth, England med en begränsad serie resor i sommar.

Bayern Munchen Fotbollströjor Funktionerna inkluderar beröringsfri ombordstigning och avstigning, nyckelfritt hyttinträde och möjligheten att beställa mat, dryck och detaljhandelsartiklar var som helst på fartyget.

Tillsammans med Portland kommer Regal Princess och Sky Princess att ringa till Liverpool, Belfast och Greenock. Britter som hoppas kunna resa måste kunna bevisa att de har fått sin COVID-19-vaccination. Reseförsäkring är också obligatorisk.

###

Поделиться в соц. сетях

Опубликовано kiarahartley208

Добавить комментарий